wie zijn de digital natives?

digital native

zelfst.naamw.

Iemand die is opgegroeid in het tijdperk van digitale technologie en daardoor vertrouwd is met computers en internet van een jonge leeftijd.

Tot zover de droge definitie van de term Digital Natives.

Onze naamgeving gaat een stapje verder: wij zijn niet alleen opgegroeid in het digitale tijdperk, we refereren tegelijk ook naar de American Natives. De oorspronkelijke bevolking van het Amerikaanse land, ook wel de indianen genoemd.

We zien onszelf als de indianen die het opnemen tegen de cowboys uit onze sector. Transparantie en open communicatie staan bij ons echt centraal.

Net zoals de American Natives hun territorium door en door kennen, heeft het digitale landschap voor ons geen geheimen meer.

Belangrijk zijn onze kernwaarden die we bij elk project hanteren.

onze digital natives

Naast onze vaste stamleden beschikken we over een pool van meer dan 20 freelancers, elk uitstekend in hun vakgebied!

klein wistje-datje

Digital Natives Logo

Wist je dat de adelaarspluim voor de American Natives het meest belangrijke symbool was? Omdat de indianen de adelaar als een boodschapper van God zagen, werd de Gouden Adelaars veer als het hoogst haalbare gezien. De adelaar is al sinds jaar en dag het symbool van eer, moed, liefde, vriendschap en mysterieuze krachten voor de Indiaanse naties. Kijk je nog eens naar ons logo?

Sluit Menu