Website laten maken

De cijfers liegen er niet om. Als mensen op zoek gaan naar een product, een dienst of een winkel, dan kijken ze in eerste instantie online. Het belang van een goede website mag je dus niet onderschatten. De website vormt namelijk de eerste indruk over je bedrijf. Als je niet beschikt over een website, wordt men in deze digitale wereld stilaan vergeten.

Wie beschikt over een website die niet voldoet aan de vooropgestelde normen of niet mee evolueert met de tijd, laat geen goede indruk na waardoor de potentiële klant de website snel zal verlaten. Kortom, in de hedendaagse maatschappij vormt een website de kern van een onderneming, het uithangbord van weleer. Een cliché zo groot als een huis, maar een waarheid als een koe.

Tafel met een laptop, fles water en plant

Onze aanpak

Eerst en vooral zullen wij een behoefteanalyse afnemen. Wij willen namelijk al jouw wensen kennen en de mogelijkheden tot in detail bekijken. Op basis van de verkregen informatie maken wij de wireframes op. Dit is het bouwplan van de website. Hierbij wordt er voornamelijk aandacht besteed aan de structuur van de website. Eens de wireframes op punt staan, schakelen wij over naar de volgende fase!

In die volgende fase analyseren wij de huisstijl zodat de look-and-feel van de website perfect bij de huisstijl van het merk of van de onderneming past. Als je niet over een huisstijl beschikt (of die is verouderd), dan kan Digital Natives een huisstijl aanmaken!

Eens de huisstijl is bepaald, starten wij met de technische opbouw van de website. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de website voldoet aan de hedendaagse normen. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld standaard voor dat de website responsive is, wat betekent dat de website ‘mobielvriendelijk’ te bezoeken valt, versleutelen we de verbinding met een SSL certificaat, zorgen we voor snelle laadtijden, etc…

Terwijl onze developers de website ontwikkelen, zal onze copywriter de gepaste content voorzien voor de website. Dit betreft het inhoudelijke aspect van de website. Tijdens de behoefte analyse wordt reeds gepolst naar de inhoudelijke kant van het verhaal. Wij zorgen er uiteraard voor dat de inhoud SEO-proof is.

Als de laatste tests succesvol zijn voltooid, wordt de website opgeleverd. Uiteraard blijven wij in de periode na de oplevering beschikbaar om mogelijke wijzigingen aan te brengen of mogelijke problemen op te lossen. Standaard hanteren we een termijn van 3 maand na oplevering waarin bugs gratis worden opgelost.

Sluit Menu