Webshop laten maken

Je verkoopt producten of diensten maar nog niet online? Een gemiste kans! Laat je begeleiden in de ontwikkeling van jouw digitale strategie, met de webwinkel als uitgangspunt!

Meer en meer mensen vinden hun weg naar het online winkelen. De verkoopcijfers van e-commerce blijven exponentieel stijgen. Waarom zou je daar niet mee van profiteren? Wil je jouw volledige handel toespitsen op e-commerce? Wil je een B2B webshop uitbaten? Wil je naast de fysieke activiteiten een deel van het aanbod online aanbieden? Digital Natives heeft voor iedere vorm van e-commerce een passend antwoord klaar. 

Heb je een fysieke winkel en zie je geen mogelijkheid om mee te profiteren van het e-commerce verhaal? Fout! Iedere handelaar kan mee surfen op deze trend. Het online verhaal kan zich vertalen in verschillende vormen, het hoeft niet altijd een puur webwinkel verhaal te zijn. Uiteindelijk moeten online en offline elkaar versterken, en niet beconcurreren.

Klant die met een bankkaart betaalt via de Square app

Onze aanpak

Digital Natives zal niet enkel een webwinkel creëren die voldoet aan uw noden. Wij zullen eveneens een uitgebreid onderzoek voeren naar welk type webwinkel u wilt uitbaten, wat uw USP’s zijn, wat uw huisstijl is, hoe wij de huisstijl kunnen implementeren, wat uw doelgroep is en hoe de concurrenten het aanpakken. Op deze manier proberen wij een webwinkel te creëren die eruit springt!

Eens wij een volledige analyse hebben opgemaakt, maken wij een schets van de webwinkel. Als het plan van de webwinkel is goedgekeurd door onze eigen medewerkers en jezelf, gaan onze developers aan de slag met de technische opbouw van de webwinkel volgens uw huisstijl. Hierbij wordt continu gewaakt over de klantvriendelijkheid van de website (UI & UX). Je wilt namelijk vermijden dat klanten de website verlaten omdat de betaalprocedure niet duidelijk is, het te moeilijk is om een account aan te maken, bepaalde buttons niet vindbaar zijn of het verkoopproces niet logisch wordt weergegeven.

Het spreekt voor zich dat we zoveel mogelijk functionaliteiten proberen te integreren in de webwinkel alsook herhaalde processen willen automatiseren. Denk hierbij aan verschillende betalingsmogelijkheden voor de bezoeker, meerdere verzendmethodes, het automatisch aanmaken van een factuur (en/of koppeling met boekhoudpakket), stockmanagement, etc.

Wist je trouwens dat Digital Natives een officiële partner is van KBC? Via KBC-paypage kunnen we makkelijk en veilig verschillende betaaloplossingen aanbieden op een webwinkel. Meer weten? Bezoek eens de website van KBC-paypage. Ook met de Nederlandse betalingsprovider Mollie hebben we een partnership opgezet zodat we onze klanten optimale ondersteuning kunnen bieden in het integreren van de gepaste betaaloplossing.

Bovenop het toepassen van verschillende functionaliteiten gaat Digital Natives de webwinkel beveiligen zodat de klant in een veilige online omgeving kan winkelen. We maken gebruik van de laatste beveiligingsvereisten!

Kan je de webshop zelf beheren?

Piece of cake! Dankzij het open-source pakket (Woocommerce) dat wij gebruiken, kan je in één oogopslag producten toevoegen, nieuwe orders afhandelen, productgroepen toevoegen, producten linken aan elkaar, prijsveranderingen doorvoeren, productfoto’s toevoegen, kortingen toekennen aan een bepaald product of bepaalde productcategorie, en nog zo veel meer. Hold my horses?! Te veel informatie? Ons team voorziet indien gewenst een basis opleiding om aan de slag te kunnen gaan met de ‘achterzijde’ van de webwinkel.

Sluit Menu