Cloud applicaties op maat

Besteed je teveel tijd en energie aan eenvoudige interne en/of externe bedrijfsprocessen? Geen probleem, Digital Natives kan een oplossing op maat voorzien! Veel bedrijfsprocessen kunnen geautomatiseerd worden dankzij een cloudapplicatie

Een cloudapplicatie is een applicatie dat beschikbaar is op elk apparaat dat over een internetverbinding beschikt. Uiteraard worden de gegevens dan ook in de cloud opgeslagen en dient er bij de gebruikers geen speciale software geïnstalleerd te worden. Verder is een cloud applicatie in veel gevallen ook een realtime weergave van de gekende data. Bij een aanpassing ergens in de applicatie, zal die wijziging onmiddellijk zichtbaar zijn op alle schermen.

Javascript code in een text editor

Onze aanpak

De uiteindelijke gebruikers vormen een belangrijk gegeven in de ontwikkeling van een cloudapplicatie. Alvorens de applicatie te ontwikkelen zal Digital Natives zijn oor te luisteren leggen bij de mogelijke gebruikers van de app. Dat kunnen bijvoorbeeld medewerkers binnen je bedrijf zijn en/of andere stakeholders.

Uit die analyse proberen we zoveel mogelijk informatie te vergaren, bijvoorbeeld: omtrent taken waaraan zij veel tijd verliezen, verbeterpunten van bepaalde flows/processen, digitaliseren van informatie, etc… Op basis van deze informatie maken wij een analyse op die de functionaliteiten van de cloud applicatie in kaart brengen.

Vervolgens starten wij met het ontwikkelen van de wireframes. Die wireframes zijn een weergave van hoe de applicatie er functioneel zal uitzien, welke schermen er zullen zijn, de onderlinge connecties, mogelijke acties, etc… Na goedkeuring van de wireframes kan de ontwikkeling van de applicatie beginnen. Na een eerste iteratie wordt er een voorstelling gedaan van de ruwe app.

Alvorens de cloudapplicatie te finaliseren en in gebruik te nemen, gaan wij de applicatie natuurlijk intern grondig testen, waarna een bèta versie zal getest worden door enkele van de uiteindelijke gebruikers. Na een succesvolle testperiode, kan de cloudapplicatie live gaan en finaal in gebruik worden genomen.

Case

Een cloud applicatie volledig op maat gemaakt, bruikbaar op alle mobiele apparaten en geoptimaliseerd voor het gebruik in magazijnomstandigheden.

Van wireframes tot uitgewerkte applicatie en promotiewebsite, inclusief het ontwerpen van logo en vastzetten van de volledige huisstijl.

Sluit Menu