Social advertising

Je mag nog zo aantrekkelijke content creëren voor de news feed van je sociale media kanalen, het organische bereik zal altijd beperkt blijven. Hoe kan ik dan zoveel mogelijk mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in mijn bedrijf, merk, producten of diensten? Adverteren! 

Gerichte sociale media advertenties zijn meer dan een noodzakelijke aanvulling op de organische berichten. Gericht? Klopt, de meeste sociale media kanalen bieden enorme mogelijkheden aan om de doelgroep te bepalen. Onze sociale media experten zijn hierin gespecialiseerd!

Het generen van meer volgers, meer omzet, meer leads, is zonder advertenties bijna onmogelijk. Om deze reden zijn de sociale media enorm belangrijk aan het begin van jouw funnel. Dankzij de Facebook-pixel en bijhorende remarketing mogelijkheden kan je deze personen omzetten naar leads en/of sales.

Dankzij de uitgebreide beschikbare statistieken kan je nauwkeurig de resultaten van de campagnes bijhouden. Op deze manier kan je de campagnes op een eenvoudige manier beoordelen. Digital Natives zal je op systematische wijze een gedetailleerd rapport voorleggen omtrent de afgelopen of lopende campagnes.

Sluit Menu