Affiliate marketing

Affili-watte? Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij er op performance based basis wordt gewerkt. Dat wil zeggen dat je enkel dient te betalen bij een effectieve verkoop of lead. Er is enkel een vaste opstartkost en een kleine maandelijkse fee, alle andere kosten zullen puur op basis van prestaties worden gefactureerd.

Bij affiliate marketing gaan verschillende partijen aan de slag met het door jouw voorzien marketing materiaal. Zij gebruiken hun eigen netwerk, hun eigen marketing tools om zoveel mogelijk gericht verkeer naar jouw website te krijgen. Elke affiliate partner ontvangt een unieke link zodat wij weten vanuit welke partner de lead/sale afkomstig is. Op basis van die prestaties zullen de partners maandelijks uitbetaald worden.

Wij werken samen met verschillende affiliate partners met elk hun netwerk en mogelijkheden. Een affiliatte campagne werkt het best in de B2C sector maar kan in principe ook perfect voor B2B producten/diensten.

Metaaldraad kunstwerk

Onze aanpak

Grofweg zijn er twee verschillende aanpakken mogelijk. Ofwel starten we op jouw website een eigen affiliatie programma, waarbij jij (of wij) zelf op zoek moeten naar de juiste partners. Ofwel melden we jouw website/webwinkel aan bij één of meerdere affiliate netwerken zodat we zelf geen prospectie hoeven te doen naar mogelijke partners. 

Beide manieren van werken hebben hun voor- en nadelen. Die leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek!

Sluit Menu