promotiemateriaal

Promotiemateriaal laten bedrukken is en blijft de manier bij uitstek om een goede indruk na te laten bij de (potentiële) klant. Wanneer je een folder meegeeft met de klant, is de kans reëel dat het doel gemist wordt wanneer de folder op de stapel met andere promotiefolders belandt.

Een giveaway is een item dat doorgaans net wat duurder is dan een folder maar wel duurzamer. Een slimme ondernemer zal dit soort gadgets gebruiken in zijn marketingstrategie. Het zorgt voor een boost van de naamsbekendheid en geloofwaardigheid want iemand die bijvoorbeeld dagelijks jouw balpen gebruikt, wordt dan ook dagelijks aan het bestaan van jouw onderneming herinnerd, zowel bewust als onbewust. Opnieuw een extra aanwezigheid in de customer journey van je (nieuwe) klanten. Ook de loyaliteit wordt beïnvloed door het uitdelen van promotiemateriaal.

Webship gadgets op een tafel

Onze aanpak

Weet je welk promotiemateriaal je wil gebruiken? Dan staat Digital Natives in voor het ontwerp en de productie van het promotiemateriaal. We werken samen met verschillende partners die kwalitatieve producten afleveren.

Innovatieve ideeën

Wil je promotiemateriaal gebruiken maar ben je opzoek naar leuke en innovatieve ideeën? Aarzel dan niet om onze raad te vragen. Naast het ontwerpen en produceren van promotiemateriaal, leggen wij ook een databank aan met standaard promotiemateriaal maar ook met leuke en innovatie ideeën. Promotiemateriaal is een uitgelezen kans om onderscheidend te zijn ten opzichte van de concurrentie.

Sluit Menu