Drukwerk

Drukwerk verleden tijd? Helemaal niet! Digital Natives zet sterk in op online marketing maar dit moet ondersteund worden door offline marketing. Drukwerk heeft nog steeds enkele duidelijke sterktes zoals de herkenning van het merk. 

We kunnen je helpen met:

  • Flyers & Folders
  • Catalogus
  • Naamkaartjes
  • Presentatiemappen
  • Banners & Vlaggen
  • Enveloppen
  • Spandoeken & Uithangborden

Dit zijn de meest klassieke vormen van drukwerk, andere opties zijn natuurlijk ook mogelijk. Denk aan specifiek drukwerk voor beurzen, festivals, kledij, …

Webship drukwerk

Onze aanpak

Digital Natives staat in voor het ontwerp en de productie van het drukwerk samen met kwalitatieve partners. Wij vernemen graag jouw wensen zodoende wij het drukwerk kunnen ontwerpen. Uiteraard krijg je eerst een digitale drukproef te zien alvorens wij het drukwerk finaliseren en produceren.

Innovatie ideeën

Wil je drukwerk gebruiken maar ben je opzoek naar leuke en innovatieve ideeën? Aarzel dan niet om onze raad te vragen. Naast het ontwerpen en produceren van drukwerk, leggen wij ook een databank aan met leuke en innovatie ideeën.

Zo hebben wij bij de lancering van Digital Natives drukwerk gebruikt in de vorm van bankkaarten. Die kaarten hebben wij bedruk met ons logo en een QR-code. Door de QR-code te scannen, word je doorverwijzen naar een zelftest op onze website. Op deze manier combineren wij offline en online kanalen op een speelse wijze. Dergelijke vormen van drukwerk wekken veel meer nieuwsgierigheid en interesse!

TIP: Wist je dat je geen QR-code scanner nodig hebt om een QR-code te scannen? Neem je smartphone en gebruik de camera. Door simpelweg met de camera over de QR-code te bewegen, wordt de QR-code gescand en krijg je een melding om betreffende website of app te openen.

Sluit Menu