content Plannen

Eens de content is gecreëerd, is het belangrijk dat de content op de juiste tijdstippen en via de juiste kanalen verspreid wordt. Digital Natives heeft een eenvoudige maar doeltreffende contentkalender ontwikkeld waarin alles wordt bijgehouden: wanneer wordt wat door wie online geplaatst en wat is het doel van de post. Deze contentkalender wordt op een systematische manier met jou afgestemd.

Als je wil dat jouw content echt gaat leven, dien je naast de geplande deelacties ook te reageren op berichten, recensies en dergelijke. Wil je jouw content echt laten renderen? Maak dan gebruik van betaald adverteren! Doe beroep op onze online marketeers om je te helpen in het beheren van jouw online marketing kanalen.

Bovenaanzicht van een agenda, smartphone en balpen

Onze aanpak

Wil je als bedrijf jouw content in het oog laten springen, denk dan goed na over jouw contentstrategie! Digital Natives help je hierin en bouwt samen met jou een contentstrategie uit. Het ideale bericht bestaat uit aantrekkelijke content en doelgerichte tekst. Samen met jou vullen we maandelijks de contentkalender met de gepaste inhoud!

Sluit Menu