UX & UI design

UX/UI-design? Wie, wat, waar, … ? Deze termen spelen in op de gebruiksvriendelijkheid en de beleving van de website, webwinkel of webapplicatie. Door het UX/UI-design te optimaliseren, verblijft de gebruiker langer (of net minder lang, afhankelijk van je doelstellingen) aanwezig op jouw website waardoor de kans vergroot dat hij/zij overgaat tot conversie! Hoe begin ik hieraan? Ons team staat je hier graag in bij.

Heatmap overlay op een webpagina

Onze aanpak

User Interface Design (UI)

Wij creëren een interface voor jouw website en webwinkel met als doel deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te laten functioneren. De User Interface vormt dus de koppeling tussen de gebruiker en het systeem. Digital Natives zal uw interface zodanig ontwerpen dat er een optimale User Experience ontstaat. Het UI-design vindt plaats op de voorgrond en situeert zich in de kleinste details zoals de vorm van een knop of de lettergrootte van een tekst.

User Experience Design (UX)

Een UX-designer kijkt wat er zich in het hoofd van de gebruiker afspeelt tijdens het bezoek aan de website. Daarbij is het vertellen van een verhaal ontzettend belangrijk om een totale beleving te creëren. Wij zorgen ervoor dat de gebruiker van jouw website een logisch parcours aflegt tijdens zijn bezoek aan de website. Wil je producten verkopen? Zorg er dan voor dat de gebruiker wordt meegenomen in jouw verhaal en hij op een eenvoudige manier vanuit de homepage naar de aankoop van een product kan navigeren. Niet enkel producten maar ook services kunnen aangeboden worden, dat vergt dan weer een andere aanpak.

UX/UI design & Digital Natives?

Als je een website laat ontwikkelen door Digital Natives, staan wij uiteraard in voor een optimaal UX/UI design! Dit doen we enerzijds op basis van beschikbare data, anderzijds door onze kennis uit het verleden en natuurlijk ook door de website uitgebreid te testen alvorens deze op te leveren.

Heb je al een website maar wil je het UX/UI-design beoordelen of de totale beleving verbeteren? Contacteer ons en wij maken een rapport op maat met onze bevindingen omtrent het UX/UI-design van jouw website! Wij onderzoeken jouw website en op basis van de resultaten doen we aanbevelingen om de totale beleving van jouw website te verbeteren.

Sluit Menu