ZumZum Beachhouse is een vakantieresort van meer dan 2 hectare in Kenia, op amper 45km van Mombasa en de internationale luchthaven. Het resort is de plek bij uitstek om zorgeloos niets te doen en te ontspannen. ZumZum Beachhouse beschikt over 5 luxueuze kamers! Wil je de vakantie actief beleven? Dan heeft het resort onder andere het volgende voor jou in petto: een golfterrein met 18 holes, het natuurreservaat Masai Mara naast de Serengeti-vlakte voor een onvergetelijke safari, Big Game Fishing, de Dhow Tour, duiken, wind- en kitesurfen, jetskiën, een ritje met de Fat Bike, rondtoeren met de quads of paardrijden op het strand. Kortom, de ideale uitvalsbasis om te proeven van de authentieke Keniaanse cultuur, te genieten van het idyllische binnenland én van de wondermooie Indische Oceaan met haar kleurrijke koraalriffen!

ZumZum Beachhouse

De behoefteanalyse van ZumZum Beachhouse

Het project ging van start met een uitgebreide behoefteanalyse. We proberen steeds het volledige project in kaart te brengen. Vervolgens formuleren we een antwoord op de belangrijkste vragen. In de behoefteanalyse van ZumZum Beachhouse waren onderstaande vragen van essentieel belang om het project vorm te geven.

  • Wat is de doelstelling van de website?
  • Hoe positioneert ZumZum Beachhouse zich in de markt?
  • Is er een huisstijl beschikbaar?
  • Moeten websitebezoekers onmiddellijk kunnen reserveren?

Luxe website voor een luxe verblijf! 

De huisstijl van de website werd gebaseerd op een reeds opgemaakte folder. Uit de behoefteanalyse bleek dat de website van ZumZum Beachhouse een luxueuze uitstraling nodig heeft (én verdient!). Wij verfijnden de huisstijl en vervolgens werkten onze designers een luxueus design uit. Het luxueuze design beschikt onder andere over veel foto’s die de pracht en praal van het resort benadrukken! De uitstraling van de website moet je meteen naar andere oorden brengen. Een opzet waarin onze designers wonderwel in geslaagd zijn.

De website van ZumZum Beachhouse beschikt over een online reserveringssysteem! 

Bij aanvang van het project was het onmiddellijk duidelijk dat er een reserveringssysteem geïntegreerd moest worden op de website. Dankzij het reserveringssysteem kunnen geïnteresseerde vakantiegangers hun verblijf rechtstreeks via de website van ZumZum Beachhouse reserveren. De zaakvoerders nemen vervolgens persoonlijk contact op met de vakantiegangers om hun aanvraag af te handelen. Ook activiteitenpakketten kunnen steeds aangevraagd worden. Deze communicatie zal via e-mail verlopen aangezien het om gepersonaliseerde pakketten gaat.

Heeft jouw website een nieuw design nodig?

Is jouw website toe aan vernieuwing? Contacteer dan Digital Natives via hallo@digitalnatives.be zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Deel dit artikel op:

Geef een reactie

Sluit Menu