E-Mobility Solutions is jouw partner voor slimme en alternatieve mobiliteit. Zaakvoerders Stefaan en Matthias lieten hun oog vallen op een nieuw product, de UKAYE U1, een opvouwbare E-scooter. De compleet uitgeruste E-scooter haakt in op de algemene tendens van milieubewustwording. Het vervoersmiddel is bovendien bijzonder efficiënt want in steden ben je sneller op jouw bestemming dan met de wagen aangezien je files vermijdt. Om het project kracht bij te zetten klopten Stefaan en Matthias aan bij Digital Natives want de zaakvoerders wouden een website en webshop laten ontwikkelen en waren op zoek naar een manier om het voorraadbeheer te koppelen aan de webshop.

Website en webshop voor E-Mobility Solutions

emobilitysolutions

Het project ging van start met een uitgebreide behoefteanalyse. Tijdens een inspirerende bijeenkomst werd een antwoord gevonden op volgende vragen:

Na de behoefteanalyse beschikte Digital Natives over alle informatie om de website en webshop aan te maken. Wij baseerden ons op de reeds uitgewerkte huisstijl en werkten enkele webdesigns uit. Tijdens een overlegmoment is er één webdesign uitgekozen waarop er is verder gewerkt. Vervolgens is de website ontwikkeld door onze developers. De website voldoet aan alle huidige normen en waarden zoals mobielvriendelijk, HTTPS-certificaat, meertaligheid, snelle laadtijden, etc. De content, in meerdere talen, werd dan weer voorzien door onze copywriters. De copywriters zorgen er voor dat alle teksten SEO-proof zijn waardoor de teksten hoog scoren bij mens en zoekmachine.

Koppeling Webship

Als eigenaars van een webshop moeten Stefaan en Matthias over een voorbeheersysteem beschikken. De zaakvoerders kozen voor Webship als fulfilmentpartner waardoor er een koppeling is gemaakt met Webship Online. Dankzij een eenvoudige API key is er een koppeling voorzien tussen de Woocommerce-webshop en het voorraadbeheersysteem van E-Mobility Solutions. De voorraad wordt continu gesynchroniseerd waar de voorraad altijd up-to-date is, zowel in de webshop als in het magazijn.

E-Mobility Solutions
Deel dit artikel op:

Geef een reactie

Sluit Menu