Logo Funky Monkey

Funky Monkey is een webshop met een aanbod aan preloved items voor kinderen. Carefully selected & handpicked by Fien, zaakvoerster van Funky Monkey. Tweedehands verkoop zit in de lift want kinderen groeien ontzettend snel en hun interesses verleggen zich voortdurend. Funky Monkey speelt hierop in want het blaast het stof van het tweedehands imago wat resulteert in een heel eigentijds en funky aanbod.

Webshop

Fien klopte bij ons aan om een webshop te ontwikkelen. De zaakvoerster had een duidelijk plan in gedachten en had de wireframes en het design reeds uitgewerkt in samenwerking met een extern designbureau. Digital Natives maakt van de uitgewerkte wireframes en designs een werkend geheel. Wij hebben de webshop volledig ingesteld en vorm gegeven door onder andere volgende elementen toe te voegen aan de webshop:

Funky Monkey website op een laptop
  • Producten (met import functie)
  • Filters
  • Kortingsbonnen
  • Betaalmogelijkheden
  • Sociale media
  • Verzendopties

Digital Natives is en blijft op elk moment paraat staan voor Funky Monkey om wijzigingen door te voeren of eventuele problemen te verhelpen.

Plan jouw afspraak

De tweedehands kledij moet uiteraard binnengebracht worden bij Fien. Dankzij de groei van de webshop en het aantal afspraken drong een aparte module zich op. Wij installeerden systeem om afspraken in te plannen waardoor Fien haar afspraken nauwkeurig kan organiseren. Het systeem is heel gebruiksvriendelijke en Fien kan zelf bepalen wanneer ze beschikbaar is voor afspraken via enkele simpele klikken. Een toegevoegde waarde die zowel voor Fien als voor haar klanten, in dit geval leveranciers, het proces efficiënter laat verlopen.

Funky Monkey heeft een online klantenservice

Consumenten worden steeds veeleisender en het de snelheid van interactie speelt een belangrijke rol in het beslissingsproces van de consument. Om deze reden hebben wij een online klantenservice of chat geïnstalleerd op de website van Funky Monkey. Op deze manier kan Fien haar klanten altijd te woord staan en worden potentiele klanten die zich vragen stellen, overtuigd om tot actie over te gaan.

Beschik je net zoals Funky Monkey over een idee? Digital Natives werkt het uit!

Hello Digital Natives

Heb je een uitgewerkt idee en/of design en zoek je een partner die jouw van idee en/of design een werkend geheel maakt? Contacteer dan Digital Natives! Wij toveren wireframes en designs om in converterende webshops volgens de regels van de kunst.

Deel dit artikel op:

Geef een reactie

Sluit Menu