Drone-opleiding.be is een landingspagina aangemaakt in samenwerking met Noordzee Drones met als doel het verzamelen van leads op 100% performance based basis. Noordzee Drones is het eerste en grootste opleidingscentrum van professionele drone piloten in Vlaanderen. Wanneer je een opleiding wil volgen om met een drone te leren vliegen, dan zit je bij Noordzee Drones aan het juiste adres.

Landingspagina

De implementatie van een stand-alone landingspagina (op je website) is een bijzonder effectieve manier om kwalitatieve leads binnen te halen. In dat opzicht ontwikkelden wij een landingspagina voor Noordzee Drones onder de naam drone-opleiding.be.  De landingspagina is ontworpen met het doel zoveel mogelijk geïnteresseerde leads te verzamelen. De pagina beperkt zich tot enkele basisgegevens zodat bezoekers getriggerd worden om het formulier in te vullen en een prijsofferte aan te vragen. De bewegende video op de achtergrond geeft de pagina wat meer dynamiek zonder af te leiden van de hoofdzaak.

Iemand die de Drone opleidingen website gebruikt op een iMac

Adverteren op sociale media

landingspagina

Een landingspagina heeft een converterende (advertentie)campagne nodig om te kunnen schitteren. Wij maakten een grondige analyse van de doelgroep waardoor wij in de mogelijkheid waren om verschillende doelgroepenprofielen samen te stellen. Op basis van de doelgroepenprofielen werd een doorlopende advertentiecampagne opgezet via Google Ads en sociale media als Facebook en Instagram.

Noordzee Drones had geen maximum campagnebudget voor ogen maar wel een maximum bedrag per lead. Via de gespecialiseerde targetingmethoden van de Facebook Businessmanager kan je het budget nauwkeurig bepalen.

Meten is weten

Adverteren is geen natte vinger werk! Dankzij de nauwkeurige statistieken van de Facebook Businessmanager en Google Analytics kunnen wij eenvoudig de kostprijs per lead achterhalen. Hoe scoort onze advertentiecampagne? Uitzonderlijk! Met veel trots kunnen wij vaststellen dat de gemiddelde kostprijs per lead bijna 5x lager ligt dan de maximum kostprijs per lead die Noordzee Drones voor ogen had. Over een looptijd van twee jaar meten we tienduizenden bezoeken met een conversersiepercentage van maar liefst 17,50%! Dat wil zeggen dat bijna 1 op de 5 bezoekers het contactformulier hebben ingevuld. Kortom, de campagne verloopt meer dan succesvol.

De statistieken geven ons eveneens inzichten in het aantal bereikte mensen, het aantal kliks, etc. Dankzij de Facebook-pixel kunnen wij prospecten die de landingspagina te vroeg verlaten hebben opnieuw bereiken.

Ik wil een landingspagina!

Hello Digital Natives

Wil je een campagne lanceren die ondersteunt wordt door een landingspagina of wil je offerteaanvragen ontvangen? Contacteer dan onze specialisten en wij ontwikkelen een landingspagina die jouw campagne optimaal ondersteunt.

Tip: geïnteresseerd in drones? Bezoek dan drone-kopen.be, een webshop die wordt beheerd door Yuri Hellyn, zaakvoerder van Digital Natives.

Deel dit artikel op:

Geef een reactie

Sluit Menu