Digital Natives Logo

Wij digitale oplossingen op maat van jouw bedrijf.​

Is je onderneming klaar voor een nieuwe generatie klanten? Onze digital natives gidsen je graag door de geheimen van de online wereld en stomen je bedrijf klaar voor de toekomst!

Wij begeleiden onze klanten doorheen de soms ondoordringbare online wereld. De gepaste digitale oplossing op het juiste moment!

Yuri Hellyn, Chief Digital Native

dit mochten we al doen!

Webship Online

Een cloud applicatie volledig op maat gemaakt, bruikbaar op alle mobiele apparaten en geoptimaliseerd voor het gebruik in magazijnomstandigheden.

Van wireframes tot uitgewerkte applicatie en promotiewebsite, inclusief het ontwerpen van logo en vastzetten van de volledige huisstijl.

Webship web applicatie op verschillende toestellen
WEBSHIP ONLINE
cloud applicatie & huisstijl
Iemand die de C-Delight website op een tablet gebruikt
LEONIDAS GENT
nieuwe website & webwinkel
Iemand die de Noya website op een smartphone gebruikt
NOYA COLLECTION
webwinkel & online marketing
Iemand die de Kabine website bezoek op haar tablet
KABINE
webwinkel & integratie boekhoudpakket
Iemand die de Drone opleidingen website gebruikt op een iMac
NOORDZEE DRONES
lead generation

tips & tricks

Instagram ads

De kracht van adverteren op Instagram

Als onderneming moet je aanwezig zijn waar jouw doelpubliek aanwezig is. Logischerwijs kom je uit bij sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram. Instagram is niet meer uitsluitend weggelegd voor jongeren. De applicatie wordt steeds populairder bij een oudere doelgroep. Veel ondernemingen zijn reeds actief op Instagram maar je mag

Meer weten?
SEO zorgt voor relevanter verkeer en meer bestellingen

SEO zorgt voor relevanter verkeer en meer bestellingen

Iedereen die een website beheert, heeft ongetwijfeld al eens gehoord over SEO. Maar velen weten niet wat SEO precies inhoudt en wat het voor jouw website kan betekenen. Dan moet je deze blog zeker lezen! Als je de SEO van je website optimaliseert, dan kan je daar heel wat voordelen

Meer weten?
Sportimo

Sportimo: huisstijl & webshop voor slimme sportproducten

Sportimo is een project van Digital Natives medewerker Timothy De Witte. Timothy wou zijn conditie opbouwen en enkele scherpe doel stellen. Om die doelen te bereiken ging de zaakvoerder op zoek naar producten die hem daarin kunnen begeleiden. Er zijn ontzettend veel slimme sportproducten op de markt maar al snel

Meer weten?

Wat is jouw verhaal?

Kunnen we je ergens mee helpen? Heb je bijkomende vragen over één van onze diensten? Een vrijblijvende offerte aanvragen? Of kom je graag eens langs bij ons in Vichte? Aarzel niet ons een berichtje te sturen, we bijten niet!

Hello Digital Natives
Sluit Menu